Lid worden

Door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen kunt u zich aanmelden als lid van de NVD. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een bericht van de ledenadministratie. De contributie bedraagt € 105 per jaar, studenten betalen een gereduceerd tarief van € 52,50 per jaar, zij dienen een kopie van de collegekaart op te sturen naar de secretaris van de NVD.

Automatische incasso

De NVD maakt gebruik van automatische incasso voor het innen van de contributie. U dient hiervoor toestemming te geven; automatische incasso is niet verplicht. Na het invullen van onderstaand formulier wordt u automatisch doorgelinkt naar de incasso pagina, daar kunt u dan het incasso formulier online invullen en ondertekenen.

Leden die ervoor kiezen geen gebruik te maken van deze mogelijkheid wordt een administratieve toeslag (€ 10) in rekening gebracht. De incasso van de contributie zal eind februari plaatsvinden, twee weken na het versturen van de factuur. U dient er zorg voor te dragen dat het saldo van uw bankrekening toereikend is voor het uitvoeren van de incasso. Zoals voor elke incasso geldt ook hier dat, mocht u het niet eens zijn met het afgeschreven bedrag, u de incasso binnen 30 dagen via uw bank kunt laten storneren.

Aanmelden

Registreer als lid


    Indien u geen BIG-nummer heeft kunt u 0 invullen


    Indien u geen duikerartsregistratie heeft kunt u 0 invullen